Elérhetőségek

Mantler Hungária Kft.

9027 Győr,
Tibormajori út 9.
Telefon:
+36-96-433-931
Mobil:
+36-30-6897-311
E-mail:
mantler@mantler-komplet.eu

Bemutatkozás

Bemutatkozás

TRADÍCIÓ ÉS MINŐSÉG A MALOMIPARBAN

Ez a két fogalom meghatározó a Mantler Hungária Kft. életében.

Ausztria észak-nyugati vadregényes táján, az erdőkkel övezett Kamp folyó völgyében áll egy száz méteres szikla tetején Rosenburg lovagvára. A tőszomszédságában lévő malom 1853-ban került a Mantler család tulajdonába.

A malom a XX. század közepétől modern nagyüzemmé alakult, KOMPLET márkanéven lisztkeverékeket is gyárt.

1975-től Dr. Alfred Mantler úr vezetésével több bővítésre került sor, hántoló- és keverőüzem is épült, reform- és biotermékek gyártása is folyik.

A győri székhelyű Mantler Hungária Kft-t az anyavállalat 1991-ben a magyarországi piac kiszolgálására hozta létre.

Ma már a magyar, szlovák és román piacot is ellátjuk az anyacég lisztjeivel, hagyományos- és speciális koncentrátumaival, töltelékeivel, cukrászati segédanyagaival.

Termékeink vásárlói sütőüzemek, pékségek és cukrászatok.

Az elmúlt időszakban különféle fejlesztésekkel erősítettük tevékenységünket.

Kialakítottuk komplex vállalat irányítási rendszerünket, megteremtettük az élelmiszerek biztonságos nyomon követhetőségét.

Új raktárt és irodát alakítottunk ki a győri ipari parkban. Fejlesztéseink célja az volt, hogy élelmiszer alapanyagaink minőségét a raktározás során is megőrizzük, azok rövid időn belül eljussanak a végfelhasználókhoz és az élelmiszer-biztonsági szempontoknak is maradéktalanul eleget tegyünk.

A Mantler Hungária Kft. a magyar és a szlovák piacon is jelentős piaci részesedéssel bír, termékeinket széles körben ismertté és kedveltté tettük, partnereinknek megbízható szállítói vagyunk.

Rendszeresen tartunk bemutató sütéseket győri telephelyünkön és partnereink üzemeiben is. Utóbbinak kiemelt jelentőséget tulajdonítunk, hiszen így partnereink saját üzemi körülményeik között tudják megtapasztalni termékeink minőségét, felhasználhatóságát. 

Mantler Hungária Kft. - Magyar